Rodenburg Tuinen

Wij ontwerpen en realiseren exclusieve tuinen in Nederland, BelgiŽ en daarbuiten. In de afgelopen 40 jaar hebben wij vele mooie dakterrassen, stadstuinen, luxe villatuinen en landschappelijke tuinen van wisselende grootte aangelegd.
Elke opdrachtgever is anders en geen locatie is gelijk. De juiste mix tussen de architectuur en de omgeving, de wensen van de opdrachtgever en de visie op tuinen van Rodenburg maken elk project uniek en bijzonder.

Alles begint bij een goed ontwerp. Een sterke compositie met bijzondere beplanting en mooie duurzame materialen is essentieel voor een jaarrond mooie tuin. Passend meubilair, de juiste accessoires en sfeervolle verlichting maken de tuin compleet. Onze deskundige tuinarchitect, Menno Boer, heeft alle kennis in huis om u te begeleiden bij alle keuzes.

Goede plannen moeten worden gerealiseerd. De juiste uitvoering is cruciaal voor het bereiken van het beoogde beeld. Lťon Jacobs is dť vakman bij het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering. Hij is de spil tussen onze ontwerpafdeling en de hoveniers.

Onze gedreven mensen in de buitendienst hebben vanuit hun opleiding een sterke basis als allround hoveniers. Daarnaast hebben zij door lange ervaring en scholing allen een eigen specialiteit. Voor specialistische werkzaamheden als het bouwen van een vlonder, veranda, een gestuukte tuinmuur en/of een op maat gemaakte vijver hebben wij altijd de juiste mensen beschikbaar.

Naast ontwerp en realisatie verzorgen wij ook het onderhoud van uw tuin. We doen dit in de door ons gerealiseerde tuinen maar ook voor bedrijven, instellingen en particulieren. Vele klanten mogen we al jarenlang tot onze vaste klantengroep rekenen.

Heeft u plannen met uw tuin, terras of buitenruimte? Wij adviseren u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons opTuinontwerp

Als we een duidelijk beeld hebben van uw wensen gaan we schetsen! We schetsen net zo lang door tot het helemaal goed is!

Tuinaanleg

Opgemetselde spiegelvijvers met hardstenen afdekranden zijn gedetailleerd uitgevoerd door onze vakmensen.

Tuinonderhoud

Voor vakkundig tuinonderhoud waardoor uw tuin door kan groeien naar het beoogde resultaat

Portfolio

Hier vind u referentiebeelden van door ons aangelegde tuinen.

Over ons

Maak kennis met ons bedrijf en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij nodigen u van harte uit om langs te komen op ons bedrijf voor een eerste kennismaking, de koffie staat altijd klaar!

Tuincentra

Maak kennis met een van onze inspirerende tuincentra in Nederland en BelgiŽ! Filiaal Schoten (B)

De mensen achter Rodenburg Tuinen


Rodenburg Tuinen is gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud op hoog niveau. U mag van ons het beste advies en een vakkundige begeleiding en uitvoering verwachten.

Als deskundige vakmensen luisteren we aandachtig naar uw wensen en behoeften en voorzien u steeds van advies op maat. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden.
Een gefundeerde indicatie, duidelijkheid over het budget en een gespecificeerde offerte voorkomt verrassingen. Met onze creativiteit vinden we voor elk budget het beste ontwerp, materialen en beplanting.
In ons portfolio vindt u vele voorbeelden van tuinen wisselend in grootte en budget!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij nemen graag de tijd voor u!

Team Rodenburg tuinenWat zeggen anderen over Rodenburg TuinenRodenburg Tuinen heeft anderhalf jaar geleden onze tuin ontworpen en aangelegd. Zowel het originele ontwerp, de aanleg als de service is werkelijk fantastisch. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en zullen een eventuele volgende keer, zeker weer bij hen aankloppen.

Fam. H. Baksteen, Woerden.


Rodenburg heeft de tuin rondom onze nieuw gebouwde landhuis in Woerden ontworpen en in fases uitgevoerd. We zijn super tevreden met de professionele begeleiding tijdens de uitvoering en genieten nog elke dag van het resultaat!

Fam. den Hollander Woerden


Rodenburg heeft na een initieel ontwerp de tuin volledig naar onze wensen opgeleverd. Enkele onduidelijke punten zijn tijdens de aanleg duidelijk met ons besproken. De nazorg was ronduit fantastisch: een paar kleine herstelwerkzaamheden, advies en een onderhoudsbeurt. We hebben er geen moment spijt van gehad

Groet Wim


Bij ons nieuwe huis moest natuurlijk ook een passende tuin komen.
De tuin moest vooral functioneel zijn en het hele jaar aantrekkelijk. Ook onderhoudsvriendelijk was een voorwaarde.
Het feit dat we in BelgiŽ wonen was geen enkel probleem.
Alles is in goed overleg ontworpen en vakkundig uitgevoerd.
Onze droomtuin is werkelijkheid geworden!
Arthur en Susanne
Komt u een keer langs, de koffie staat klaar!


Geestdorp 30
3444 BE Woerden
TEL +31(0)348-412466
FAX +31(0)348-424360
info@rodenburgtuinen.nl

Maandag t/m Vrijdag
07:30 uur tot 16:30 uur
Zaterdag op afspraak

Lťon Jacobs
Bedrijfsleider
TEL +31(0)348-412466
GSM +31(0)611 045428
info@rodenburgtuinen.nl

Menno Boer
Tuinarchitect
TEL +31(0)348-412466
GSM +31(0)652 577168
info@rodenburgtuinen.nl

Cees Rodenburg
Directeur
TEL +31(0)348-412466
GSM +31(0)622 503634
info@rodenburgtuinen.nlRodenburg Tuinen © 2016  |  Geestdorp 30 3444 BE Woerden  |  T +31 348-412466  |  info@rodenburgtuinen.nl