Daktuin

Denkt u erover om een daktuin aan te leggen? Een tuin op het dak stijgt de laatste jaren in populariteit. Met een daktuin kunt u namelijk heel gemakkelijk uw woongenot vergroten. Daarnaast zorgt u ook voor een aangename uitstraling met een exclusieve tuin van Rodenburg Tuinen. Wij hebben al meerdere daktuinen gerealiseerd en zijn trots op de behaalde resultaten. In ons portfolio kunt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw tuin. Heeft u al ideeŽn voor uw daktuin?

Inspiratie opdoen

Exclusieve daktuin aanleggen

In de afgelopen 40 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve daktuinen. Wij houden rekening met uw wensen en hebben een groot netwerk van leveranciers. Dit geeft ons de mogelijkheid om aan materialen en accessoires te komen die passen bij elke stijl! Heeft u al allerlei ideeŽn voor uw daktuin, maar twijfelt u of wij deze ideeŽn kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Een ontwerp dat past bij uw wensen

Een exclusieve tuin begint met een goed ontwerp. Bij het ontwerpen van daktuinen wordt rekening gehouden met de dakconstructie en de maximaal toelaatbare dakbelasting. Natuurlijk is een daktuin niet compleet zonder passend meubilair, de juiste accessoires en sfeervolle verlichting. Een exclusieve tuin is een tuin waar u graag wilt vertoeven en waar u een lange tijd veel plezier aan zult beleven. Wij zorgen voor bijzondere beplanting en mooie duurzame materialen. Hierdoor heeft u heel het jaar door een mooie tuin. Wij veranderen uw dak in een sfeervolle en groene leefomgeving!

Rodenburg Tuinen realiseert uw droomtuin

Wist u al dat u ons ook kunt inschakelen voor het onderhoud van uw daktuin? Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden! Wij zijn actief in een grote regio in Nederland, BelgiŽ en zelfs daarbuiten. Wilt u een tuin laten aanleggen op uw dak? Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor u een droomtuin kunnen realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom bij Rodenburg Tuinen voor een verkennend gesprek om de mogelijkheden voor uw daktuin te ontdekken! Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte oplossing voor een tuin op uw dak.


daktuin

daktuinen

exclusieve daktuin

Rodenburg Tuinen © 2019  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  info@rodenburgtuinen.nl