Moderne tuinen

Moderne tuinen bevatten een bepaalde ontwerpstijl. Het is eigenlijk net als interieur, ook daar kennen we diverse stijlen. De ene persoon houdt van een strakke inrichting, terwijl de ander liever voor brocante kiest. Bij tuinen is dit niet anders. De tuin van de buurman ziet er daarom vaak anders uit dan die van u. De stijl van een tuin hangt onder andere af van smaak, ruimte en indeling. Wel zijn er een aantal stijlen die we vaak terug zien komen, waaronder deze moderne tuinen. Deze tuinen zijn al jaren razend populair en goed toepasbaar op vrijwel elk aantal vierkante meters. Van villatuin tot daktuin, Rodenburg Tuinen helpt u graag met moderne tuinaanleg! Wij zijn onder andere actief in Woerden, Utrecht, Laren, Bussum, 't Gooi, Huizen, Hilversum, Breukelen en Blaricum.

Ontdek onze mogelijkheden

STRAK ONTWERP bij de moderne tuinaanleg

Modern is een breed begrip. Toch kenmerkt deze stijl zich door strakke lijnen en geometrische vormen als vierkant, rechthoekig en cirkelvormig. Het straalt rust uit. Hierom wordt er vaak gekozen voor basiskleuren als wit, zwart en grijs. Verder vindt u in moderne tuinen vaak veel bestrating, wat deze tuinen zeer onderhoudsvriendelijk maakt! Mocht u toch hulp bij het onderhoud wensen, dan kunt u de onderhoudsservice van Rodenburg Tuinen inschakelen. Behalve bestrating vinden we uiteraard ook beplanting in moderne tuinen. Planten zorgen namelijk voor sfeer en rust. Buxushagen of -bollen kleden de tuin aan zonder afbreuk te doen aan de moderne stijl.

Moderne tuinen

UW eigen ideale moderne tuin

Rodenburg Tuinen heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is onder andere gespecialiseerd in moderne tuinen. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de moderne tuinaanleg. Uw ideeën van een droomtuin zorgen er uiteindelijk voor dat u kunt genieten in een unieke tuin. U kiest de vormen, materialen en indeling en wij realiseren het! Hierbij wordt ook rekening gehouden met tuinverlichting en meubels, waardoor het gehele ontwerp in balans is.

MEER WETEN OVER MODERNE TUINEN?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de onderhoudsvriendelijke moderne tuinen? Of wilt u een ontwerp op maat laten maken? Neem dan contact met ons op! Bij ons ontdekt u vrijblijvend alle mogelijkheden op het gebied van moderne tuinaanleg. Dit kan via [email protected] of +31 348-412466. Wij ontwerpen tuinen en leggen deze aan door heel Nederland, België en andere landen. Waar u ook woont en hoe groot uw tuin ook is, onze medewerkers adviseren u graag over moderne tuinen!

Rodenburg Tuinen © 2024  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  [email protected]