Natuurlijke tuinen

Natuurlijke tuinen zijn een verlengstuk van uw huis. Stelt u zich eens voor dat u vanuit uw huis uw privénatuur inloopt. Bomen, planten, vogels en insecten. Alsof u zich in een natuurgebied bevindt. Dat kan dankzij de natuurlijke tuinen van Rodenburg Tuinen! Een tuin voor zowel mens als dier. Het tegenovergestelde van de moderne tuinen. Geen strakke lijnen, maar natuurlijke vormen. U hoeft niet bang te zijn dat de tuin een wildernis wordt. Ondanks dat een natuurlijke tuin veel groen bevat, zit er wel een leidend ontwerp in voor de tuinaanleg. Een rustgevend ontwerp! Wij helpen u graag in de hele regio Woerden, 't Gooi, Utrecht, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Breukelen en Laren.

Ontdek onze mogelijkheden

Beplanting en materiaalkeuze bij de natuurlijke tuinaanleg

Bij de natuurlijke tuinaanleg wordt uiteraard gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Wilgentakken voor de afscheiding van uw tuin, bielzen van hout en natuursteen bijvoorbeeld. Daarbij bevatten natuurlijke tuinen veel beplanting, bij voorkeur inheemse planten. Deze planten trekken insecten aan, wat bijdraagt aan de balans tussen mens en dier. Toch dragen natuurlijke tuinen niet alleen bij aan de natuur. Ze zijn ook een lust voor het oog. De kunst is om de beplanting zo te selecteren dat u én dieren als vogels en insecten het gehele jaar kunt genieten van een prachtige natuurlijke tuin.

Natuurlijke tuinen


De waarde van de natuur

Bij natuurlijke tuinen draait het allemaal om de waarde van de natuur. Met de aanleg van uw natuurlijke tuin houden wij rekening met de waarde van de natuur. Door de juiste beplanting te gebruiken zorgen wij niet alleen voor een prachtige tuin, maar dragen wij ook bij aan de voedselkringloop van planten en dieren. We zorgen daarbij met de aanleg van natuurlijke tuinen voor een fijne leefomgeving voor zowel u als voor dieren!

Ons ontwerp, uw droomtuin

Wanneer u kiest voor de stijl natuurlijke tuinen bij Rodenburg Tuinen, maken wij samen met u een ontwerp. Uw wensen en onze vakkennis worden hierbij gebundeld tot uw droomontwerp. Om er voor te zorgen dat u een goed beeld van het ontwerp krijgt, maken wij een uitgebreide schets of 3D presentatie. Het ontwerp voeren onze ervaren hoveniers hierna voor u uit. En wanneer u wat hulp kunt gebruiken bij het onderhouden van natuurlijke tuinen, kunnen wij u ook helpen bij het tuinonderhoud!

Meer informatie over natuurlijke tuinen

Bent u geďnteresseerd in natuurlijke tuinen? Een eigen stukje natuur op uw kavel? Wij helpen u graag! Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wilt u eerst meer informatie over de natuurlijke tuinaanleg? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via +31 348-412466. Wij helpen u graag op het gebied van natuurlijke tuinen!

Klik hier voor ons adres en de routebeschrijving


Natuurlijke tuinaanleg

Rodenburg Tuinen © 2024  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  [email protected]