Tuinaanleg

De mooiste tuinen ontstaan wanneer de ontwerper betrokken blijft bij de realisatie. Met een kritisch oog kijken naar de uitvoering zorgt ervoor dat het uiteindelijke resultaat exact wordt zoals het is ontworpen. Ook als er tijdens de uitvoering wijzigingen moeten worden doorgevoerd is het belangrijk dat dit in lijn is met het ontwerp. Wij zullen geen genoegen nemen met minder en streven naar een optimaal eindresultaat van uw tuin.

Tuinaanleg en onderhoud

Rodenburg Tuinen is primair een hoveniersbedrijf uit Woerden die de exclusieve tuinaanleg en het onderhoud van de ontworpen tuinen voor hun rekening neemt. Door onze jarenlange ervaring in de aanleg van tuinen in uiteenlopende groottes en de samenwerking met gerenommeerde tuinarchitecten kunnen wij elk project aan. Van moderne tuinen, tot exclusieve tuinen en natuurlijke tuinen.

Onze vakbekwame hoveniers

De vakbekwame hoveniers werken volgens de nieuwste methoden en beschikken over alle benodigde papieren en machines voor een vlekkeloos verloop van de aanleg. Het hoveniersbedrijf van Rodenburg Tuinen werkt conform alle wettelijke (milieu)eisen in onder andere Woerden, Utrecht, Bussum, Blaricum, Huizen, Hilversum, Breukelen en Laren.

Zorgvuldig geselecteerde materialen

Wij werken met duurzame materialen waarvan wij de kwaliteit garanderen. Ook het plantmateriaal zoals de bomen, heesters, vaste planten en/of siergrassen worden zorgvuldig geselecteerd. We werken al jaren samen met kwekers die zich hebben bewezen in het kweken van het beste materiaal.

Onderhoudsadvies

Na het aanleggen van uw nieuwe tuin ontvangt u van ons desgewenst een specifiek onderhoudsadvies. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wilt u meer weten over de aanleg van uw tuin, bel ons op +31 348-412466 of neem contact met ons op , voor een vrijblijvende afspraak.

Rodenburg Tuinen © 2024  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  [email protected]