De medewerkers van Rodenburg Tuinen

Met Roy Peters hebben wij een deskundig tuinarchitect in huis. Hij kan u van een deskundig advies voorzien en uw wensen vertalen naar verrassende oplossingen. Roy volgde zijn opleiding tuin- en landschapsinrichting aan Larenstein. Hij ziet in elke tuin of buitenruimte een nieuwe uitdaging waarbij hij uw wensen vertaalt naar verrassende ontwerpen.

Onze ervaringsdeskundige

Met Léon Jacobs hebben wij dé vakman op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud in huis. Er zijn weinig mensen die deskundiger zijn en meer vakkennis hebben. Léon is dé spil tussen de opdrachtgever, tuinarchitect en onze vakmensen in de uitvoering. Door regelmatig contact te houden en af te stemmen komt men niet voor verassingen te staan en verloopt de realisatie soepel en volgens planning. Léon heeft een indrukwekkende staat van dienst in binnen- en buitenland. Doordat hij vroeger zijn eigen hoveniersbedrijf heeft gehad weet hij als geen ander pragmatisch te denken en handelen. De afgelopen jaren heeft hij vele projecten begeleid met internationale allure!

Uitvoering

Naast de zorgvuldige werkvoorbereiding zijn onze mensen ook nauw betrokken bij de daadwerkelijke uitvoering. Samen met de hoveniers volgen zij elke klus op de voet en spreken zij wekelijks tijdens een werkoverleg samen met de opdrachtgever de voortgang door. Indien er aandachtspunten zijn worden deze direct besproken en opgepakt.

Buitendienst

In de buitendienst hebben wij een mix van vakmensen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en kennis.
Zo hebben wij specialisten in grond- en straatwerk, vakmensen die kunnen metselen en timmeren tot vakmensen die samen met de bewoner een kleine achtertuin onderhouden. Wij hebben voor elke klus een specialist binnen ons bedrijf passend bij de opdrachtgever en werkzaamheden.

Door deze mix van vakmensen kunnen wij elk project volledig realiseren van exclusieve, natuurlijke tot moderne en van klein (dak)terras tot landgoed.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u!

Rodenburg Tuinen

Rodenburg Tuinen © 2024  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  [email protected]