Ruim vijftig jaar geleden is Cees Rodenburg Sr. begonnen in De Meern met een van de eerste tuincentra in de regio Utrecht. Het bedrijf is uitgegroeid naar vijf tuincentra en een gerenommeerd hoveniersbedrijf.
De tuincentra staan bekend als Rodenburg Home & Garden, het hoveniersbedrijf als Rodenburg Tuinen.
In 2015 is besloten om de Nederlandse tuincentra te sluiten en alleen door te gaan met exclusieve tuinaanleg en -onderhoud met Rodenburg Tuinen vanuit Harmelen.
Rodenburg Home & Garden in Schoten (B) is nog steeds geopend en verder uitgegroeid tot het toonaangevende
bedrijf dat het nu is. Op een oppervlakte van ca. 15.000M2 kunnen mensen zich tegoed doen aan de mooiste binnen- en buitenplanten, verse- en zijdebloemen, meubels en interieuraccessoires, binnen- en buitenpotten, etc. Daarnaast is er een complete delicatessenafdeling en een riant tuincafe met overdekt terras. Uw bezoek meer dan de moeite waard! In totaal zijn er momenteel zo’n 50 mensen werkzaam binnen het bedrijf.

Tuinaanleg en -onderhoud

De afdeling tuinaanleg is tegenwoordig gevestigd in Harmelen. Dagelijks werken we met een vast team van vakbekwame hoveniers om de mooiste tuinen aan te leggen in Nederland en België. Daarnaast hebben we ook een afdeling tuinonderhoud waarmee we reeds jaren het onderhoud bij diverse bedrijven, instellingen en uiteraard ook particuliere tuinen mogen verzorgen. In de afgelopen jaren hebben we meerdere malen onderscheidingen mogen ontvangen in onder andere de “tuin van het jaar” verkiezing. Tevens werken we regelmatig met diverse bekende en minder bekende (tuin)architecten.

Uiteindelijk bepaalt de klant hoe zijn of haar tuin eruit moet komen te zien. Het motto van deze afdeling is dan ook het realiseren van uw tuindromen.

Familiebedrijf met oog voor kwaliteit

Rodenburg is een echt familiebedrijf dat kwaliteit en service al ruim vijftig jaar hoog in het vaandel heeft staan.
Samen met onze medewerkers proberen we met veel enthousiasme te werken en het uiterste uit onszelf te halen. Onze klanten de beste service bieden en hun verwachtingen overtreffen is ons doel!

Rodenburg Tuinen © 2024  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  [email protected]