Ruim veertig jaar geleden is Cees Rodenburg Sr. begonnen in De Meern met een van de eerste tuincentra in de regio Utrecht. Inmiddels telt het bedrijf meerdere tuincentra en een gerenommeerd hoveniersbedrijf. De tuincentra staan bekend als Rodenburg Home&Garden, het hoveniersbedrijf als Rodenburg Tuinen. In totaal zijn er momenteel zo’n 40 mensen werkzaam binnen het bedrijf.

Tuinaanleg en -onderhoud

De afdeling tuinaanleg is gevestigd in Woerden. Dagelijks werken we met een vast team van vakbekwame hoveniers om de mooiste tuinen aan te leggen in Nederland en België. Daarnaast hebben we ook een afdeling tuinonderhoud waarmee we reeds jaren het onderhoud bij diverse bedrijven, instellingen en uiteraard ook particuliere tuinen mogen verzorgen. In de afgelopen jaren hebben we meerdere malen onderscheidingen mogen ontvangen in onder andere de “tuin van het jaar” verkiezing. Tevens werken we regelmatig met diverse bekende en minder bekende tuinarchitecten.

Uiteindelijk bepaalt de klant hoe zijn of haar tuin eruit moet komen te zien. Het motto van deze afdeling is dan ook het realiseren van uw tuindromen.

Familiebedrijf met oog voor kwaliteit

Rodenburg is een echt familiebedrijf dat kwaliteit en service al ruim veertig jaar hoog in het vaandel heeft staan.
Samen met onze medewerkers proberen we met veel enthousiasme te werken en het uiterste uit onszelf te halen. Onze klanten de beste service bieden en hun verwachtingen overtreffen is ons doel!

Rodenburg Tuinen © 2021  |  Haanwijk 17A 3481 LH Harmelen  |  T +31 348-412466  |  info@rodenburgtuinen.nl